Friday, 3 March, 2017

Iiro Viinanen tappaa jälleen

- Iiro Viinanen, olette kannattamassa armomurhan laillistamista. Voisitteko kertoa…
- Nirri pois!
- …miksi.
- Yritin 1990-luvun lamassa parhaani, mutta työ jäi kesken. Suomalaisia jäi vielä henkiin. Kyllä minä kaikkeni yritin. Ensin yritin tappaa kiduttamalla ja leikkasin sosiaalityöstä puolet pois, sitten yritin tappaa vittuilemalla kuinka minullakin oli eilen nälkä ja aamulla taas nälkä. Muutama kymmenen tuhatta velallista ja yrittäjää teki itsemurhan, mutta eihän se riitä mihinkään. Eikä sekään vähä olisi onnistunut ellei presidentti Koivisto olisi tarjonnut arvokasta tukea. Se oli humaania politiikkaa.
- Eli nyt sitten…
- Niskat nurin! Olen tullut nyt siihen tulokseen, että ei tässä auta muut kuin aktiiviset toimenpiteet. Politiikkaa tulee arvioida tulosten perusteella. Suomalaisilla ei ole mitään asiaa kansainvälisen kilpailun kärkipaikoille ilman proaktiivista, tavoitteellista työtä.
- Kärkipaikoille?
- Nappi otsaan! Varovaisten arvioiden mukaan historian vaikuttavimmat ja menestyneimmät poliitikot ovat olleet:
1. Mao Zedong, 60 miljoonaa kuollutta.
2. Josef Stalin, 40 miljoonaa kuollutta.
3. Adolf Hitler, 25 miljoonaa kuollutta.
26794. Mauno Koivisto, Esko Aho ja Iiro Viinanen, 0.01

- Sijoitus on kieltämättä aika kehno. Suomalaisella politiikalla olisi paljon enemmän annettavaa.
- Olen täysin varma, että kärkikolmikolla on luvuissa paljon ilmaa ja haluaisin että B-näytteet tutkitaan uudestaan, mutta näillä mennään.
- Eutanasia on varmaankin aika pienimuotoista, eikä sen avulla kolkuteta rankingin kärkikolmikkoa, joten kuinka te, jota ei ole yhdistetty kuitenkaan sen tuhovoimaisempaan aseeseen kuin juustohöylään…
- Suolet pellolle! Tämä on vasta alkua! Juustohöylällä saa aikaan vaikka mitä. Kuvitelkaa esimerkiksi metvurstinviipalointikone, johon yhdistetään ruumiin kannattava kelkka siteineen. Varpaista aloitetaan, millin siivut. Mutta olette kyllä oikeassa, toimintaa on laajennettava, niin voimme tuottaa poliittisilla päätöksillä esimerkiksi sata tuhatta ruumista vuodessa. Sen jälkeen sijoitus kohenisi:
1334. Mauno Koivisto, Esko Aho ja Iiro Viinanen, 0.11
- Suomessa on kuitenkin vain viisi miljoonaa asukasta…
- Tämä on totta. Maamme pienuus on aina ollut ongelmana kansainvälisessä kilpailussa. Ehkä Brysselin EU-tuella voisimme ottaa armomurhaamisohjelmaan jonkin pienen Afrikan maan, sanotaan vaikka Guinea, 11 ja puoli miljoonaa asukasta. Jos otetaan tavoitteeksi kolmannes väkiluvusta, niin kehitysyhteistyövaroilla voitaisiin harjoittaa suomalaisen tietotaidon levittämistä ja pääsisimme kukaties jopa tähän:
9. Mauno Koivisto, Esko Aho ja Iiro Viinanen, 3,41
Toimittaja huomaa, että jo tällä vaatimattomalla panostuksella Pol Pot jää meille toiseksi. Se äijä onkin pelkkää puhetta vain. Kun näännytyskoneistomme (suunnittelu Tieto, toteutus KELA) on täydellisesti viritetty ja meillä on osaamisestamme näyttöä, niin voimme käydä itse asiaan ja tarjota konsulttipalveluita maailmanlaajuisille markkinoille! Muistinko jo mainita, että näin Suomi olisi humaanin politiikan edelläkävijä maailmassa.
- Mitä luulette, kuinka eri kansalaispiirit ottavat vastaan tällaiset suunnitelmat. Tämä saattaa nimittäin kuulostaa heidän korvissaan aika irvokkaalta.
- Ei mitään huolta. Kaikkien puolueiden poliitikot ovat tässä täysin rinnoin mukana Esko Seppästä myöten. Sitä varten me olemme maailmassa. NEKIN TAHTOO TAPPAA.

Haastateltavan mielipiteet on muutettu.

  1. best essay writing service

    Saturday, October 28, 2017 - 13:52:38

    An obligation of appreciation is all together for the brilliant posting! I really got a kick out of understanding it, you can be a unimaginable author.I will attempt to bookmark your blog and will return later on.I need to encourage yourself to continue with your phenomenal work, have a wonderful end of the week!

Add comment

Fill out the form below to add your own comments